Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skautské Vánoce, 16.12.2017

18. 12. 2017

dsc_0140.jpg

Naše 22. Vánoce jsme prožili klasickým způsobem. Dopoledne jsme zpívali koledy obyvatelům Domu pokojného stáří v Butovicích, poté jsme se přesunuli do klubovny.

Po krátké polední pauze jsme začali přijímáním nováčků a udělováním služebních let a dalších zasloužených odznaků a ocenění a hodnocením uplynulého období. Následovala tradiční soutěž v odhadování počtu kuliček ve sklenici, kterou tentokrát vyhrál Mirek, a další část naší celoroční hry Rytíři přátelství.

O vzdělávací vložku se postarali Choroš s Klárkou, kteří povídali o svém putování Kanadou a promítali fotky. Mělo to úspěch, hlavně o medvědech by mnozí zvládli debatovat do večera. 

Nemohl chybět kvíz o vánočních zvycích u nás i ve světě - nejlépe to natipovaly Babočka, Čilli, Veverka, Žabka a Kája. No a pak už jsme se vrhli na rozbalování hromady 219 dárků. Děkujeme za všechny čaje, granka a další dary, které jsme dostali pro oddíl.

Nakonec jsme si šli ven vyprskat prskavky a popřát do nového roku, a pak už jsme se postupně rozcházeli do zimního večera.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Skautské Vánoce, 16.12.2017