Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předvánoční tvoření a výprava do Poodří, 3.12.2016

5. 12. 2016

dsc_0858.jpg

Dopoledne jsme i se zdravou částí družiny Cvrčků vyrazili na tradiční procházku Poodřím. U Oderské lávky si Cvrčci zahráli pár běhacích her, zatímco starší členové absolvovali hru na stanovištích, při níž si zopakovali věci, které jsme se od září naučili. 

Pokračovali jsme k Albrechtičkám, kde na loučce u Zlatého jezera jsme nazdobili vánoční keře zvířátkům. Také mezi nás po roce zavítal svatý Ambrož (tentokrát ztvárněn Vlkem) s bonbóny. Při zpáteční cestě jsme stihli ještě přestávku se svačinou a hrou na jezevčíka a v jednu hodinu si Cvrčky u klubovny vyzvedli rodiče.

My ostatní jsme se zabydleli v klubovně a popustili uzdu své kreativitě. Letos se po skupinkách vyráběli sklenění andělíčci, svíčky z včelího vosku, svícny z přírodnin, vystřihovaly se ozdoby do oken, vykrajovali z modelitu sněhuláci na stromeček a jako vždy pekly populární kynuté housky.

Vpodvečer jsme stihli připravit svíčkovou stezku pro Kryštofa a Tomíka a na závěr proběhl velký nácvik koled. O půl šesté jsme se spokojeně rozcházeli do mrazivého večera.