Jdi na obsah Jdi na menu
 


Noční hra o šostýnský poklad + Den dětí, 30.-31.5.2014

1. 6. 2014

p5309790.jpgPo schůzce jsme si u klubovny opekli párky a vyrazili na vlak do Kopřivnice. V osm hodin od Husovy lípy začala cesta Krocanů za šostýnským pokladem. Jejich úkolem bylo podle mapy najít v okolních lesích pět míst, na nichž byly ukryty ústřižky plánku Šostýna. Na hradě pak podle tohoto plánku objevit pět krabiček s čísly, která po sečtení dala azimut k pokladu.

Nutno říci, že Krocani vše zvládli ve skvělém čase, takže jsme poklad stihli na místě sníst, než jsme museli vyrazit na poslední noční vlak do Studénky. Uložili jsme se v klubovně a před půlnocí už všechno spalo.

Ráno jsme se sbalili, pobili karimatkami a spokojeně se rozloučili, abychom se hned po obědě sešli na Dělnické zahradě za účelem organizování her na dni dětí. Měli jsme pět disciplín – rybáře, odstřihávání lízátek poslepu, míření, lakros a zloděje bonbónů. Zahrát si k nám přišli mnozí Cvrčci i Papoušci, ovšem Méďa nám skoro celé odpoledne pomáhal, za což děkujeme . V pět jsme začali balit a to byl konec tohoto krocaního víkendu...